İNEGÖL'ÜN 'SEVDA'SI VAR!

Seçime az bir zaman kala İnegöl'de yarış iyice kızıştı. İYİ Parti İnegöl Beyediye Başkan Adayı Sevda Özcan, '31 Mart gecesi İnegöl için milat olacak' diyerek seçmene sandık çağrsında bulundu.
 Tarih: 27-03-2024 22:28:43   Güncelleme: 28-03-2024 10:39:43
İNEGÖL'ÜN 'SEVDA'SI VAR!

31 Mart yerel seçimleri için adaylar son kozlarını oynuyor. Seçimin odukça heyecanlı geçeceği İnegöl'de İYİ Parti İnegöl Beyediye Başkan Adayı Sevda Özcan sandık mesajı verdi. İnegöl'ün kırsalından, merkezine 7'den 70'e tüm vatandaşlar ile gönül köprüsü kurduklarını ifade eden  Özcan, 'Önemli projelerimiz ile göreve talip olduk. 'Adaylığımız Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından tebliğ edildiği günden itibaren adeta tüm partili arkadaşlarımız ve gönüldaşlarımızla birlikte 7/24 sahadayız. Ve şunu çok net gördük ki halkımız artık değişimi hasretle bekliyor. Biz bu düzeni bitirmek için yola çıktık. Bal tutanın parmağını yaladığı bir anlayış bizim karakterimizde siyasi duruşumuzda asla yer alamaz. O parmakları tek tek kırarız. İnşallah 31 Mart İnegöl için bir milat olacak. Çalışmalarımız sandığa yansıyacak ve İnegöl 'Sevda'sına kavuşacak' dedi. Seçmene sandık güvenliği için de çağrıda bulunan Özcan, "Oldukça yoğun bir seçim süreci yaşadık ve bu sürecin finaline geldik. Ve bu finalde en önemli görev sandıkların güvenliği ve milletimizin iradesinin sandığa yansımasıdır. İnanıyorum ki sonunda İnegöl İYİ olacak' dedi. 

 

Sevda Özcan kimdir? 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamasıyla İnegöl'de Sevda Özcan, bölgede tanınan ve sevilen bir isim olarak öne çıkıyor. Gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi gerektiği inancını taşıyan Özcan, İnegöl'ün yanı sıra Bursa'nın diğer ilçeleri için de İYİ Parti'nin belirlediği adaylar arasında yer alıyor.

Etiketler
  DİĞER POLİTİKA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş