Gürkan ve Varank ‘tan Başkan Aydın’a Ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci dönem görevine başladığından bu yana tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
 Tarih: 20-04-2024 17:39:04
Gürkan ve Varank ‘tan Başkan Aydın’a Ziyaret

Aydın, yeniden seçilmesinin ardından, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve geçmiş dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı, aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekili olan Mustafa Varank tarafından ziyaret edildi. Ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları da hazır bulundu.

Gürkan ve Varank, Başkan Aydın'ı tebrik ederek ikinci dönemi için başarılar diledi. Karşılıklı iyi niyet temennileriyle ziyaret sona erdi. Başkan Aydın, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan ve Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ı ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Ziyaret sırasında ülkemize, Bursa’mıza ve Orhangazi’mize dair konuları konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum," dedi.

Başkan Bekir Aydın, ikinci dönemi için aldığı tebrik ve başarı dileklerini içeren ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Aydın bu kapsamda, yerel siyasetçiler, sivil toplum örgütü liderleri ve vatandaşları misafir ediyor. Orhangazi'nin gelişimi ve refahı için çalışmalarını sürdüren Başkan Aydın, toplumun her kesiminden gelen destek ve iyi dileklerle ikinci dönemi için görevine güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş