BEKSİAD'dan Kaymakam Esen'e ziyaret

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Servet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Yıldırım Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret etti.
 Tarih: 20-03-2024 11:29:48
BEKSİAD'dan Kaymakam Esen'e ziyaret

BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Başkan Servet Yılmaz, kuruluşundan bu yana sektörlerinin en önemli temsilcisi durumundaki BEKSİAD olarak bebe ve çocuk sektörünü dünya standartlarına taşıyacak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Dünya genelinde durağan bir dönem yaşandığını söyleyen Başkan Servet Yılmaz, “Bursamızın enerjisi, üretkenliği ve sektörümüzdeki tecrübesinden güç alarak bugünleri de atlatacağız. Ülkemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra dünya pazarlarında da konumumuzu güçlendirmek ve yeni alanlara açılmak amacıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Bursa’ya ve ülkeye değer katan projelerle örnek olmaya devam ettiklerini belirten BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz, “Yeni dönemde de BEKSİAD, öncü çalışmalarına devam edecektir. Bu yolda yanımızda olan Yıldırım Kaymakamımız Sayın Metin Esen başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ise BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kaymakam Metin Esen, BEKSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, “Bursa ve Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan tekstil ve konfeksiyonun önemli merkezlerinden Vişne Caddesi’ne değer katan BEKSİAD’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Yıldırım ilçesine değer katan, sektörün kalbi olarak adlandırılan Vişne Caddesi ve bölge esnafına her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Kaymakam Metin Esen, BEKSİAD Yöneticilerinin öneri ve görüşlerini dikkate aldığını belirterek, mevcut durumdaki sorunların çözümü adına birlikte çalışmayı sürdüreceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş