İMSİAD, Yapı Fuarı'nı ziyaret etti

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) üyeleri, 46. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katıldı.
 Tarih: 22-04-2024 21:18:22
İMSİAD, Yapı Fuarı'nı ziyaret etti

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 46. Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, Türkiye'nin yanı sıra İtalya Almanya, Rusya, Litvanya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Polonya, Avusturya ve Çin başta olmak üzere 70’ten fazla ülkeden 400’ün üzerinde firmaya ev sahipliği yaptı.

İnşaat sektöründeki trendlerin masaya yatırıldığı, en son yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergilendiği fuara İMSİAD Yönetimi adına Başkan Yardımcısı Kemal Bilim, Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hilmi Kaşlıoğlu ile Levent Kaçan’ın yanı sıra İMSİAD üyesi firmaların temsilcileri katıldı.

Fuarların her sektör için olduğu gibi inşaat sektörü için de önemine değinen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Bilim, “Sektörün gelişimi açısından düzenlenen bu fuarlar oldukça önemli. Her fuarda gelişen teknoloji ile birlikte yeni ürünleri ve uygulamaları görme fırsatı buluyoruz. Yapı Fuarı’nda Bursa’dan gelen firmaların stantlarını da ziyaret ettik. Sektörün şu an içinde bulunduğu durgunlukta bu fuarların olmasından oldukça memnunuz” dedi.

Bursa firmalarına ziyaret

İMSİAD heyeti 46. Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’da yer alan Bursalı firmaları ziyaret etti. Heyet, sismik izolatör uygulamacısı Laibin Türkiye firması ve yalıtımlı duvar sistemleri üreticisi Zenon Panel firmalarının stantlarını ziyaret ederek fuar ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş