Çelenk sunmanın gururu içindeyiz

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi yönetimi, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
 Tarih: 23-04-2024 18:30:07
Çelenk sunmanın gururu içindeyiz

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreninde Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunma töreninde günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, 23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda önemli bir dönüm noktası olduğunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun yıldönümünde çelenk sunmanın gururu içinde olduklarını söyledi.

Çelenk sunma töreninin ardından Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk sunduklarını ifade eden Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, “Ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışı, sadece kurtuluş mücadelemizde değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık yolculuğunda da en önemli kilometre taşlarından birisidir. Aydınlık geleceğimiz ve onun teminatı olarak gördüğümüz millet egemenliğine dayanan vazgeçilmez değerlerimiz, şüphesiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek ve korunacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş