BUİKAD yol haritasını belirliyor

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), ‘Geleceği güçlendirmek’ hedefiyle ekonomiye ve Türkiye’nin geleceğine katkı sunan çalışmalarını ve kadınların iş dünyasındaki yerini sağlamlaştıran, değer katan projelerini sürdürüyor.
 Tarih: 13-02-2024 12:20:59
BUİKAD yol haritasını belirliyor

BUİKAD Yönetimi, yeni dönemde Bursa’ya ve ülkeye katkı sunacak projeler üreten komisyonlarının başkan ve üyelerinin katılımları ile bir çalıştay düzenledi. Swiss Otel’de düzenlenen çalıştayda BUİKAD’ın farklı konularda faaliyet gösteren komisyon başkanları çalışma ve projeleriyle ilgili sunum yaptı. Çalıştayda, BUİKAD Gelecek Akademisi Başkanı Dr. Arzu Erdi, Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Elif Aygül, Yeşil Gelecek Komisyonu Başkanı Makbule Çetin, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Esra Efe Ertuğ, Dijital Dönüşüm Komisyonu Başkanı Gamze Diyaroğlu, Genç Girişimcileri Geliştirme Komisyonu Başkanı Meral Keskin, Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Nihayet Kırbaş, Kamu ve STK Özel Sektör İşbirliği Komisyonu Seval Şengör sunumlarını gerçekleştirdi.

Çalıştayda açılış konuşmasını gerçekleştiren BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, çalıştayın amacını altı temel komisyonlarının BUİKAD’ın misyon ve vizyonuna ulaşma yönündeki etkisini arttırmak olarak tanımladı. Çalıştayın yalnızca BUİKAD alt komisyonlarını ortak hedefler doğrultusunda birleştirmek için değil aynı zamanda üyelerini yenilenmiş bir amaç ve işbirlikçi ruhla canlandırmak için tasarlandığını belirtti. Organizasyonlarında 2023-2026 hizmet döneminde hayata geçirecekleri proje ve hedeflerini belirleyeceklerini söyleyen Şeyda Şençayır, “Bu dönem oluşturduğumuz Kamu ve STK Özel Sektör İşbirliği ve Dijital Dönüşüm komisyonlarımızla birlikte yedi komisyonumuz var. Her bir komisyonumuz için BUİKAD Gelecek Akademisi Başkanımız Dr. Arzu Erdi tarafından 3 yıllık sürdürülebilir projeler hazırlandı. Çalıştayımızı BUİKAD’ın vizyonuna yön vermek ve bu vizyon doğrultusunda hedeflerimize yürümek adına düzenledik. Burada en önemli amacımız komisyon başkanlarımız ve üyelerimizin birbirleri ile olan ilişkilerini, işbirliklerini güçlendirip ileriye dönük olarak daha sağlam hedeflerle sürdürülebilirliği sağlamak. Bu yolda bizlere destek veren siz değerli komisyon başkanlarımıza, üyelerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programın ardından BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, BUİKAD Gelecek Akademisi Başkanı Dr. Arzu Erdi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Etiketler
  HABER GALERİ
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş