'Dağ Bölgesi' başkanlarına ziyaret

Bursa Uludağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUDSİAD) Yönetimi, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık Belediyesi yeni başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 Tarih: 24-04-2024 14:45:29   Güncelleme: 24-04-2024 15:00:29
'Dağ Bölgesi' başkanlarına ziyaret

Bursa’da “Dağ Bölgesi”nden yetişip, iş hayatındaki başarılı iş insanlarını aynı çatı altında buluşturan Bursa Uludağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUDSİAD) heyeti, 31 Mart yerel seçimleri sonunda göreve yeni seçilen Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turan, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan’ı ziyaret etti.

BUDSİAD’ı temsil eden heyette Başkan Vekilleri İsmail Çol , Erol Karadeniz , Hakan Şahin ve Bahtiyar Yeni, Genel Sekreter Ali Akın ile yönetim kurulu üyeleri Kadir Okyay, Süleyman Tayır, Ayhan Korkmaz, Bülent Alper’in yanı sıra BUDSİAD üyeleri yer aldı.

İlk olarak Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’ı ziyaret eden heyet, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Orhaneli Belediyesi ve BUDSİAD iş birliğinde gerçekleştirilebilecek projeler konusunda istişarelerde bulunan görüşmede Başkan Ali Osman Tayır, bölge iş insanlarının tek çatı altında toplanmasının dağ yöresine önemli katkılarda bulunacağına inandığını söyleyerek, BUDSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turan ise, belediye olarak bölgenin kalkınmasına yönelik yapacakları çalışmaları BUDSİAD heyetiyle paylaştı. Büyükorhan’ın potansiyelini ortaya çıkarmasında bölgeyi ve bölge insanını iyi tanıyan BUDSİAD’ın önemine değinen Başkan Kamil Turan, özellikle turizm konusunda yatırımcılara kapılarının açık olduğunu ifade etti. Başkan Kamil Turan, BUDSİAD ile ortak çalışmaların yapılması konusunda kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

BUDSİAD dağ bölgesi programının sonunda Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ziyaret edildi. BUDSİAD’ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Arıkan, Harmancık Belediyesi olarak dernekle birlikte hayata geçirilecek projelerle bölgenin hızla kalkınacağına dikkat çekti. Görüşme sonrasında Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ve BUDSİAD heyeti hatıra fotoğrafı çektirdi.

BÖLGE ESNAFIYLA BİR ARADA

Dağ bölgesi programı öncesi Orhaneli’de buluşan BUDSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri gerçekleştirdikleri gündem toplantısı sonrasında, bölge esnafını ziyaret etti. Orhaneli halk pazarı ve çevre dükkanlarda yer alan esnafla bir araya gelen heyet, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş