escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort

Şiir ve mektuplar yürek burkuyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen elim olayda hayatını kaybeden Adnan Göktürk Yeşil’in mezarı, bayraklar, çiçekler ve duygu dolu notlarla donatıldı. Kabir başına bırakılan mektup ve şiirler, ziyaret edenlerin yüreğini dağladı.
 Tarih: 25-04-2026 12:40:25
Şiir ve mektuplar yürek burkuyor

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden 5. sınıf öğrencisi Adnan Göktürk Yeşil’in, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bulunan mezarını ziyaret edenlerin bıraktığı şiir ve mektuplar yürek burkuyor. Adnan’ın kabrini ziyaret eden dayısı Kemal Yeşil ile kuzeni Derin Yeşil de mezarlığa gelerek dua etti. Vatandaşlar tarafından bırakılan onlarca mektup ve şiiri tek tek okuyan aile üyeleri, gösterilen vefa karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Kabir başında en dokunaklı anlardan biri ise mezara bırakılan bir mektubun, kuzeni Derin Yeşil tarafından okunması oldu.
Bizler çok isterdik Adnan’ın 23 Nisan bayramını kutlamasını ama olmadı diyen dayı Kemal Yeşil, "Adnan Göktürk bizim yeğenimiz. Bugün benim de küçük bir kızım var. O da, "Adnan Göktürk’ün mezarına gidebilir miyiz baba?" dedi. Onu getirdim. Geldiğimde burada Haruniye Okulu öğrencileri ile başka okullardan öğrencilerin yazmış oldukları mektupları gördük. Bu durum bizi çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan’da mezara bırakılan mektuplar da ayrı bir anlam taşıyor. Biz, Adnan Göktürk’ün de bu 23 Nisanları kutlamasını isterdik ama olmadı, Rabbim kısmet etmedi. Bu nedenle 23 Nisan’da bayramı kutlamak için mezarına gelen çocuklara da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etiketler
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş