Mustafakemalpaşa’da bereket kazanları kaynadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ilçede geleneksel hale gelen, Muharrem Ayı dolayısıyla hemşehrilerine kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.
 Tarih: 03-08-2023 17:04:58
Mustafakemalpaşa’da bereket kazanları kaynadı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Muharrem Ayı dolasıyla, Adnan Menderes Meydanı’nda aşure dağıttı. Hemşehrilerine kendi elleriyle aşure ikram eden Başkan Kanar "Çok şükür bu senede ağzımızın tadıyla aşurelerimizi pişirdik, hemşehrilerimizle bolluk ve bereketi paylaştık" ifadelerine yer verdi. Mustafakemalpaşa Belediyesi Hala Sultan Aşevi’nde 3 bin kişilik hazırlanan aşureler, Adnan Menderes Meydanı’nda Mustafakemalpaşa’lı hemşehrilere ikram edildi.
Göreve geldiği 4 yılda aşure etkinliğini gelenek haline dönüştüğünü ve toplumu bir arada tutan, birliğin ve beraberliğin simgesi olduğu vurgusunu yapan Başkan Kanar "Böylesi anlamlı günlerde hemşehrilerimiz ile bir araya gelmek, gönül birliğini sağlamak bizler için çok özel. Her yıl geleneksel hale gelen aşure etkinliğimiz bu senede yoğun ilgi gördü. Sevgimizi paylaşarak çoğaltıyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz daim etsin. Tüm vatandaşlarımızın Hicri Yılbaşını ve Muharrem Ayını kutluyorum" dedi.

Etiketler
  DİĞER Mustafakemalpaşa belediyesi Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş