Kapılarını KADES için açtı

Akdeniz'in en büyük deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup'ta İçişleri Bakanlığı'nın geliştirdiği, kadınların acil durumlarda ilgili birimlere hızlı ulaşabilmesini sağlayan KADES uygulamasına yönelik özel bir farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.
 Tarih: 22-10-2022 13:05:51   Güncelleme: 22-10-2022 13:20:51
Kapılarını KADES için açtı

Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek okul gemisinin KADES uygulamasının logosu ile boyanan yelkenleri Bodrum Limanı'nda rüzgarla doldu. KADES'e yönelik bilinirliğin ve farkındalığın artması için gerçekleştirilen özel etkinliğe Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras ve The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal katıldı.

1989 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen ve her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla yelken tutkunlarını Bodrum'da bir araya getiren The Bodrum Cup, sosyal sorumluluk projeleriyle zenginleştiriliyor. Her sene belirli bir tema çerçevesinde düzenlenen organizasyon, 34'üncü yılında toplumda güvenliğe yönelik önemli bir farkındalık çalışmasına imza attı. İçişleri Bakanlığı'nın geliştirdiği, kadınların acil durumlarda ilgili birimlere öncelikli olarak ulaşılabilmesini sağlayan KADES uygulamasının bilinirliğinin artırılmasına yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek okul gemisi STS Bodrum'un yelkenlerinde KADES uygulamasının logosu dev baskı olarak yer aldı.
 
Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile 22 Ekim'de Bodrum Limanı'nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında STS Bodrum teknesinin yelkenleri açıldı ve rüzgarla dolan yelkenlerde KADES uygulamasının logosu görüldü. Etkinliğe The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu katıldı.
 
Yarış merkezinde de farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi
 
Bu sene ilk defa Bodrum Belediye Meydanı'nda kurulan The Bodrum Cup Yarış Merkezi ve Sanat Alanı'nda da KADES uygulamasına yönelik olarak farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi. 16 – 22 Ekim tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açan Yarış Merkezi'nde kurulan bilgilendirme masasında ziyaretçilere KADES hakkında bilgi paylaşımları gerçekleştirilirken, etkinlik alanında kurulan ekranlarda da KADES uygulamasının tanıtım filmleri gösterildi.

Etiketler
  DİĞER Muğla Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş