Ne Zaman Geçecek

Bugüne kadar edinmiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübelerini parçalarına yansıtarak müzik dünyasına yeni bir soluk getiren İmren, ikinci çalışmasıyla dijital platformlardaki yerini aldı.
 Tarih: 08-03-2022 11:34:42
Ne Zaman Geçecek

Genç yaşından itibaren notalarla haşır neşir olan Bülent Berke İmren, müzik dünyasına etkili bir giriş yaparak yeniden yorumladığı ilk teklisi ‘’Değmen Benim’’in ardından ikinci çalışması ‘’Ne Zaman Geçecek’’i 7 Mart itibariyle dinleyenlerin beğenisine sundu. Bugüne kadar edinmiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübelerini parçalarına yansıtarak müzik dünyasına yeni bir soluk getiren İmren, ikinci çalışmasıyla dijital platformlardaki yerini aldı.

 Keyifli Bir Müzik Deneyimi: Ne Zaman Geçecek 

İşin mutfağında yetişmiş olan Bülent Berke İmren, müziğin teknik kısmı hakkındaki bilgilerinden de hareketle kendine has tarzıyla ortaya çıkardığı ikinci teklisi ‘’Ne Zaman Geçecek’’i 7 Mart’ta müzik severlerle buluşturdu.  Geçtiğimiz ay sanat dünyasında değerli bir yere sahip olan ‘’Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme’’ isimli anonim parçayı bireysel müzik stiline göre yeniden yorumlayarak yayınlayan İmren, bu kez farklı bir türde çalışarak dinleyenlerin huzuruna çıktı. Dingin bir tempoda ilerleyen ‘’Ne Zaman Geçecek’’, İmren’e eşlik eden piyanoyla beraber yer yer çıkışlar yaparak dinleyenlere keyifli bir müzik deneyimi sunuyor. 

Etiketler
  DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş