Bursaspor'da sertifika heyecanı

Bursaspor Futbol Okulu, 4 Temmuz-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen 1. yaz dönemini bugün düzenlenen sertifika töreniyle tamamladı.
 Tarih: 28-07-2022 21:42:51
Bursaspor'da sertifika heyecanı

Merinos Futbol Okulumuz'da düzenlenen törene Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Selim Yolgeçen, futbol okulları koordinatörümüz Yılmaz Burul, futbol okulu antrenörlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Sertifika töreninin ardından açıklamalarda bulunan Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Selim Yolgeçen "En değerli hazinemiz olan futbol okullarımızda bugün yeni sporcu adaylarımızın ilk adımlarına şahit olmak bizler için gurur verici. Tüm sporcularımız bizler için çok değerli. Bursaspor'umuzu hayatlarının her anında temsil edecek bu çocuklarımızı en verimli şekilde yetiştirmek ve kulübümüz bünyesine başarılı futbolcular katmak için Başkanımız Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulumuz ile birlikte tüm gayretimizi sarf etmeye devam edeceğiz. Futbol okullarımız bizim geleceğimiz. Burası bizim geleceğimiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş