Dünya Şampiyonluğu Bursa’da

Dünya şampiyonu anne-babanın çocuğu Dinçhan Dişlon, 10 yaşında Dünya Şampiyonluğu’nu Bursa’ya taşıyarak adeta ‘armut dibine düşer’ sözünü bir kez daha doğrulamış oldu.
 Tarih: 21-11-2023 14:03:23   Güncelleme: 21-11-2023 15:00:23
Dünya Şampiyonluğu Bursa’da

Dünya şampiyonu Seyhan-Dinçer Dişlon çiftinin çocukları Dinçhan’da anne babasının izinde. Onların adeta gurur kaynağı olan Dinçhan Dişlon, Dünya Şampiyonu olarak Bursa’nın, Türkiye’nin gururu oldu.

Dinçhan Dişlon IDO (International Dance Organization) Kuzey Makedonya (North Macedonıa) da  Dünya Şampiyonasında  6-7 kasım (6-7 November) tarihlerinde düzenlenen Solo Salsa Kategorisi çocuklar (children) yaş kategorisinde Türkiye’ye ve Bursa’ya Dünya Şampiyonluğunu armağan etti.

BİZLERİ GURURLANDIRDI

10 yaşında İstiklal marşımızı okutarak bizleri gururlandırdı. Uzun süreli, istikrarlı çalışmalarının meyvesini sonunda almış olan Dinçhan Dişlon gelecekte de aynı başarılarını tekrar etmek için yoğun antrenman programına şimdiden başladı. 

YOĞUN ÇABA

2013 yılında doğan Dinçhan Dişlon, Türkiye’yi Sportif Salsa Branşında uzun yıllar temsil etmeye devam edecek. Programlarına birçok dans kategorisini de ekleyen Dinçhan Dişlon yeni ve daha fazla başarı için yine yoğun bir çaba harcamaya devam edecek.

SÜREKLİ GELİŞİM

Hem okul hem de dans başarısında küçük yaşta başarılı olmasının sırrı; istikrarlı ve çok çalışma. Dans eğitimlerine aralıksız devam ederken ders içeriklerine cimnastik, bale, modern dans branşlarını da ekleyerek kendisini geliştirmeye devam etmekte. Bu yoğun tempoda ekstra yüzmeye giderek omurga gelişimini, kas, kemik gelişimini sürdürmekte ve koordinasyonunu artırmakta. Sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz….

  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş