Centilmenliğimiz öne çıksın

Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KSİAD), Kayapa OSB’deki firmaları buluşturduğu futbol turnuvasının 2’ncisi KSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Güler’in vuruşuyla başladı.
 Tarih: 15-11-2023 21:58:36
Centilmenliğimiz öne çıksın

Firma çalışanlarının motivasyonunu artırmak için daha önce bowling turnuvası ve yemek organizasyonları gibi firmaların sosyalleşmesine katkı sağlayacak çeşitli organizasyonlara imza atan KSİAD, faaliyetlerine devam ediyor.

Kayapa OSB’de faaliyet gösteren firma çalışanları ve yöneticilerinin katıldığı KSİAD’ın 2. Futbol turnuvası 4 grupta 16 takım mücadele ediyor.

Altınşehirspor Tesisleri’nde May Fren –Ok Ambalaj takımlarının açılış maçı ve pasta kesimi ile başlayan KSİAD’ın futbol turnuvası toplamda 16 takımın tatlı rekabetine sahne olacak.

Turnuvanın açılış maçında değerlendirmelerde bulunan KSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili   Ali Güler, “Değerli sanayicilerimiz, çalışma arkadaşlarımız çok güzel başarılı üretimlerin gerçekleştirildiği bir bölgede çalışıyoruz. Fabrikalarımız ihracattan istihdama kadar örnek işletmeler durumundadırlar. Bu ekonomik işleyişi sosyal faaliyetlerle de pekiştirmek amacıyla geçmişte de çeşitli çalışmalar yapmıştık. Bunlardan biri futbol turnuvasını seviyoruz, 4 grupta 16 takımımızın tatlı mücadelesine sahne olacak turnuvanın centilmence geçmesini temenni ederim. Bu vesileyle katılımcı bütün takımlara başarılar diliyorum. Ancak bütün oyuncu arkadaşlarımız ki hepsi üretimde çalışan, çok kıymetli insanlar.  Sakatlanmalara yol açmadan, zarar vermeden maçlarımızı oynayalım. Centilmenliğimiz öne çıksın, centilmence başarılı olalım. Dostluk kazansın bundan daha kıymetli bir şey yok. Ben buna inanıyorum. Katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş