Başkan Şakir: Ara vermiştik

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (BALKANTÜRKSİAD) üyeleri arasındaki iş birliğini daha da geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği İş Geliştirme Toplantılarına devam ediyor.
 Tarih: 09-06-2023 20:05:12   Güncelleme: 09-06-2023 20:08:12
Başkan Şakir: Ara vermiştik

BALKANTURKSİAD'ın dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıya BALKANTURKSİAD Başkanı Fatih Şakir, yönetim kurulu ve çok sayıda üye katıldı.

Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, "Ülkemizin karşı karşıya deprem felaketi nedeniyle diğer tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi İş Geliştirme Toplantılarına da ara vermiştik. Bizim için çok önemli etkinlikler arasında. Çok büyük bir aileyiz ve çeşitli meslek gruplarından üyelerimiz var. Bünyemizde her sektörden üyelerimiz mevcut. Bu bizim de çok önemsediğimiz bir konudur. Üyelerimizin birbirlerini ve yaptıkları işleri daha yakından tanımaları çok önemli. Önceki yıllarda da düzenlediğimiz bu toplantılar sayesinde yeni iş birlikleri de sağlanmış oluyor" dedi.

BALKANTÜRKSİAD'ın üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü ve bu manada BALNET gruplarının çok önem arz ettiğini dile getiren Başkan Şakir, üyelerin BALNET gruplarına katılmalarının gerekliliğine dikkat çekti.

BALKANTÜRKSİAD’ın İş Geliştirme Toplantısı konuşmaların ardından karşılıklı iş görüşmeleriyle devam etti.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş