Aslan'ın Wien ile maçı: 1-1

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Generali Arena'da karşılaştığı Avusturya ekibi Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı.
 Tarih: 14-07-2023 22:46:38
Aslan'ın Wien ile maçı: 1-1

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, buradaki ikinci hazırlık maçında başkent Viyana’da bulunan Generali Arena'da Avusturya temsilcisi Austria Wien ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken, 90 dakika ise 1-1 sona erdi.
Galatasaray karşılaşmaya; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Berkan Kutlu, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'i ile başladı.
Yedeklerde de Batuhan Şen, Leo Dubois, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Ali Turap Bülbül, Metehan Baltacı, Dries Mertens, Emre Kılınç, Caner Doğan, Özgür Baran Aksaka, Olimpiu Morutan, Hamza Akman ve Baran Demiroğlu bekledi.
Angelino, Nicolo Zaniolo, Mathias Ross, Sergio Oliveira, Jankat Yılmaz, Efe Akman ve Berk Balaban ise hazırlık maçının kadrosunda yer almadı.
İkinci yarıda Dries Mertens, Olimpiu Morutan, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Leo Dubois, Hamza Akman, Baran Demiroğlu, Metehan Baltacı ve Emre Kılınç oyuna girdi.
Austria Wien’in golünü ise 49. dakikada James Holland kaydederken, Galatasaray’ın golünü 83. dakikada Barış Alper Yılmaz attı.
Maçın 75. dakikasında Matteo Meisl, Dries Mertens’e yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Galatasaray yarın TSİ 19.30'da kamp yaptığı tesislerde Macaristan takımlarından Csakvar ile Avusturya kampının 3. hazırlık maçı yapacak.

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş