Fabrikalar tahliye ediliyor

Dünya Çevre Günü’nü de içine alan Haziran ayı içerisinde Yeşilova’da geri dönüşüm hareketi başlatıldı.
 Tarih: 29-07-2023 13:12:59
Fabrikalar tahliye ediliyor

Denizli'de geri dönüşüm tesisinde çıkan yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar devam ediyor. 1 itfaiye erinin dumandan yangın bölgesindeki diğer işletmeler tahliye ediliyor.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine polis, sağlık ekibi ve çok sayıda itfaiye sevk edildi. Dumanların kentin her yerinden göründüğü yangın bölgesine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede fabrikayı saran alevler, çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşatırken, söndürme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Alev ve dumanların kentin birçok bölgesinden görülebildiği yangın bölgesinin etrafında bulunan diğer işletmelerde tedbir amaçlı tahliye çalışması başlatıldı. Trafik ekipleri itfaiye ekiplerinin rahat çalışabilmesi için bazı yolları ulaşıma kapatarak önlem aldı. Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen 1 itfaiye eri, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesine sevk edilerek, tedavi altına alındı.

Etiketler
  DİĞER ASAYİŞ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş