Halis Aydın
  19-02-2022 18:37:00

GOL NİZAMİ DEĞİL OFSAYT HOCAM

15 Gün olmadı daha dostlar. Aile olarak derin bir acı içinden geçiyoruz. Kıymetlimizi kaybettik. Anacığım bizleri bırakıp ebediyete intikal etti. Yerinde dinlensin, Rabbim mekanını cennet kılsın.
Cenazemize gelenlerden Allah razı olsun. Böyle zamanlar verilen omuzlar ile aşılıyor. Ve o omuzlar unutulmuyor. Telefonlar, mesajlar hepsi benim ve ailem için çok değerli, bilmelisiniz.
Tabi yaşadığımız bu kayıptan önce anacığımızın tedavi süreci de sancılı ve uzun oldu. Ameliyatlar, doktorlar, tahliller derken çok yorulup üzüldük. Keşke bunca uğraşa karşılık kurtarabilseydik. Ama olmadı. İnsan canının canı yanarken, hiçbir şey umurunda olmuyor. Dünya işlerini gözü görmüyor. Kavga etmeye de, mücadeleye de ara veriyor.
Dolayısıyla, bugün bu işlere bakamadığımızdan takip edemediğimizden dolayı bir haberimize talep edilen tekzip isteğine itiraz süresini kaçırdığımızdan tekzip yayınlıyoruz. Ama savunduğumuz doğrular değişmedi. Bu iş doğru bir iş değil. Sonuçta itiraz edilen aslında ‘’icra takibine düştü’’ ifademiz olmasına karşın, itirazı takip edemeyince istedikleri metni yayınlıyoruz.
Ama olayı özet geçerek ve ilaveler yaparak bilgilerimizi tazeleyelim diyorum. Bu alınması siyasiler için doğru olmayan sosyal denge ödemeleri geçtiğimiz dönem Sadi Kurtulan, Ayhan Dadak ve Enver Erdoğan’ a memur gibi ödendi. Bu haksız ödeme müfettişe takıldığında kişilere tebliğde bulunarak bu paraları geri alın dendi. Ve bu isimlere bu tebliğ gitti. Enver Erdoğan payına düşen yaklaşık 27 bin liralık ödemeyi yaptı. Madem helal değil, geri veririm dedi. Ve kamuoyunun taktirini topladı. Ama Allah’ ın bile verdiği canı muhtemelen almakta zorlanacağı diğer iki arkadaş ödemeyi yapmadı. Bir de utanmadan orda burada, evrakları imzalayan memurlar ödesin diye laflar ettiler.
Bunun üzerine ödeme olmadığını öğrenen müfettiş bu konuda soruşturma izni isteyerek soruşturmaya başladı. Soruşturma için imza atan memurlardan savunma istedi. Memurlar savunmalarını gönderdiler. Muhtemelen bir sonraki aşama dava aşaması olacak. 
Sonuç olarak yıllar önce yaptığımız haber de, itiraz ettikleri tekzip istedikleri haber de özünde tümüyle gerçekleri içeriyor. Biz o haberde ‘’ icra takibine düştü ‘’ ifadesinde ödenmediği konusunu ısrarla belirtme derdindeydik. Ama kişilerin derdi anlaşılıyor ki, davalar olsun iş uzasın. Yıkılırsa günahsız insanlara yıkılsın. Sanki o paralar o memurların cebine girmiş gibi, nasıl da içleri rahat ve milletin içinde yüzsüzce gezebiliyorlar. Hiç şüpheniz olmasın bu konu radarımızda. Dava açıldığında da, sonuçlandığında da sizlere haber olarak manşetten sunacağız. 
Bugüne kadar çok kritik haberler paylaştık. Hiç birinde yalan ya da yanlış bir malzeme vermedik. Çünkü amacımız hiçbir zaman sizleri yanıltmak olmadı. Bilgilendirmek oldu. Bu konu da böyle. Kimsenin şüphesi olmasın. 
Zaman içerisinde cesurca yürüdüğümüz habercilik misyonumuzu sürdüreceğiz dostlar. Her an kimsenin yazamadıklarını yazmaya, sizlerin bilgilenmesini sağlamaya devam edeceğiz. Çarpıcı olaylarda imzamızı atacağız. Takipte kalın dostlar. Selamlar hepinize, hoşçakalın… 

  Bu yazı 2938 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş