Ercan AKYILDIZ
  Güncelleme: 06-08-2022 23:56:00   06-08-2022 23:24:00

Aktaş çıtayı yükseltiyor

Değişim ve dönüşümün yaşandığı şehirlerin başında gelen hatta nüfusu her geçen gün artan Bursa gibi bir kadim şehirde kim ne derse desin “Hizmetle siyasetin örtüştüğü” bir döneme tanıklık ediyoruz.

Bursa’yı diğer illerden ayıran en büyük  özelliktir… Vatandaş karalama kampanyasının parçası haline gelen deccalların sözüne itibar etmez… Elinin tersiyle iter…

Bursa’da yaşayan insanlar,sosyal medyayı kendine kale edinmeye çalışan felaket tiplerin “İddia ve ithamlarını” kendilerine iade eder.

Siyasette önemli olan dik durmaktır.Sizi bulunduğunuz makamlara getiren İnsanlarla yüzleşebilmektir.

İl Başkanı Davut Gürkan Başkanlığındaki Ak Parti teşkilatlarının 17 İlçe de yürüttüğü çalışmayı bile gölgelemeye çalışanlar, amaçlarına ulaşamamıştır. Piyasalarda yaşanan sıkıntılara rağmen,Milletvekillerinin tam kadro sahada olması,Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın “Samimi ve özverili” gayretlerinin mutlaka karşılığı olacaktır. Oluyor da..

Başta Mudanya ve Gemlik Belediyelerinin yan gelip yatması ile kullanılamaz hale gelen sahillere Başkan Aktaş’ın başında bulunduğu Büyükşehir belediyesinin el atmasıyla kıyı şeridinin çehresi değişti. İnsanlar huzur için güvenli bir şekilde Marmara denizinin nimetlerinde faydalanmaya başladı.

Fesat cephesi çatlasa da Başkan Alinur Aktaş çıtayı iyiden iyiye yükseltti. Seçimde taahhüt edilen projeler tam gaz devam ediyor.

Kentte sağduyu hakim olmaya başladı.

Ulaşılmaz değil Alinur Aktaş..

Bakın; Başkanı Makamında bulmazsanız ya esnaf ziyaretindedir,yada çalışmaları yerinde takip ediyor.Sadece Bursa merkez de değil 17 ilçe ye omuz veriyor Bursa Büyükşehir Belediyesi.

Onca doğal afetin yaşandığı bu şehirde, karda,selde  ve diğer olumsuz durumlarda Aktaş’ın verdiği sınav ortada…

Kimse yolda kalmadı,kimsenin canı yanmadı.Anında müdahale edildi.

Bugünler de Ak Parti teşkilatları tarafından sürdürülen çalışmalara eşlik ederek “Buradayım.Yaptıklarım ortada..Bundan sonra şunları da yapacağız” diyerek bir anlamda vatandaşla yüzleşip, kucaklaşıyor.

Başkan Aktaş’ın yaptığı tüm bu çalışmaları görmezden gelip salvo yapmaya çalışanlar, hastalıklı bir dal gibi budanıp çöpe atıldı.

35 yıldır takip ettiğim siyaset arenasında şunu gördüm;

Vatandaş icraata bakıyor…Samimiyete bakıyor.

Sosyal medya denen bataklıkta,batak insanların aldığı güçle halkı kandırmaya yönelik çabaları sonuçsuz kalmış,kocaman bir hayal kırıklığı yaşamışlardır.

Külli iradenin de desteği ile samimiyet ve ihlasla hareket eden Başkan Alinur Aktaş, aslında yaptığı çalışmalarla Bursa’nın ruhuna hitap etmektedir.

 

Başkan Alinur Aktaş kolları sıvamış.

Herkesin gözü önünde Bursa’nın çehresini değiştirecek projeler bir bir hayata geçiriliyor…

Her ne kadar birileri çalışmaları asık suratlarıyla hasetten ve çekememezlik içinde izlemeye devam etse de,Başkan işini yapıyor..Bu süreçte gücünü siyaset baronlarından değil halktan alanlar,halkla rahatlıkla yüzleşebildiğine şahitlik ediyoruz.

Başkan Aktaş bunu da yapıyor.

Son olarak şunu ifade etmek istiyorum;

Nüfusu 3,5 milyona ulaşan Bursa'nın patron koltuğuna oturan Alinur Aktaş 18 Yıllık Başkanlık tecrübesini konuşturuyor. Oturduğu koltuğa güç veriyor.

Birileri her ne kadar, parasını vermedikleri çorbanın dökülmesine üzülse de,

Başkan Alinur Aktaş projelerini tamamladıkça sokağa çıkıp vatandaşla kucaklaştıkca, Bursa kazanıyor… Mensup olduğu Parti kazanıyor.

  Bu yazı 6957 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş