Ercan AKYILDIZ
  Güncelleme: 18-12-2021 11:23:00   09-12-2021 11:46:00

Bozbey kimlere “GÖNÜL” koymuş..

Zamanıdır bugünler…Kış soğukları kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Güneş  bulutların arasından sadece göz kırpıyor.. Geceleri yıldızların Ay ile ahenkle dans etmesi hiç değişmedi..Değişmeyecek

Misafir olduğumuz “DÜNYA” hiç değişmeyen yörüngesinde bi karar ilerliyor.

Değişen tek bir varlık var…İNSAN

Bazen değiştikçe tutarsızlaşıyor..

Bu satırlar belki bir şeyler hatırlatır..

Yıllardır bu işin içinde olan birisi olarak inandığım doğruları bu sütunlarda aktarmama rağmen, masumane bir ziyarete bile anlam yüklemeye çalışanlar var.

İzah edelim…

Millet İttifakın Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, “Rutin” Medya ziyaretleri kapsamında,Gazetemizin  de 9’ncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaretimize geldi.İyi de etti “Hoş geldi sefa geldi”

Ama bazıları bu ziyareti “Siyasi polemik “ yapmak için kenarda bekliyormuş..

“Hayırdır” Bozbey’le barıştınız mı? Soruları gelmeye başladı.

Bunu sormalarının sebebi de seçim döneminde yaratılan polemik ve Cumhur İttifakının adayı Bugünkü Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a verdiğimiz açık destek…

Seçim döneminde bir adayı desteklemek sanki bir takımı desteklemek gibi “hobi”  olarak algılanıyor demek ki…Bunu bana soranlar kusura bakmasın sürekli kulvar değiştirdikleri için herkesi kendileri gibi zannediyor.

Yada öyle algılıyorlar..

Şimdi gelelim esas konumuza…

4 dönem Nilüfer’de Belediye Başkanlığı yapan son Belediye seçimlerinde İttifakın adayı olarak girdiği seçimi kaybeden Mustafa Bozbey şimdiden çalışmalara başlamış….Açıklamaları Gazetemizde yer alacağı için fazla ayrıntıya girmeden takip ettiği süreçten bahsedelim..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından önümüzdeki dönemde “Adayımız Mustafa Bozbeydir” açıklamalarını ardından kolları sıvamış.

Sohbete girmeden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun “Mustafa Bozbey CHP’nin adayıdır.Bizim adayımız değil” sözlerin hatırlattım Mustafa Bozbey’e…

Yorum yapmak istemedi… Sadece Kılıçdaroğlu'nun 26 Martta Bursa ziyaretinde kendisini aday olarak açıklandığı söyledi.

Şimdi gelen talepler üzerine ziyaretler başlamış.

Siyasette VEFA’nın önemine de değindi Mustafa Bozbey…”Bu süreçte insanları tartma imkanımız oldu.Özveriyle destek olanları da görme imkanımız oldu” dedi.

Anlaşılan birilerine fena halde gönül koymuş…İsim vermekten kaçındı.

Onu da şu ifadelerle dile getirdi;

“Merdivenden çıkarken alkışlayanları da,Merdivenden inerken bakanları da gördük.Demek ki bir süre uzak kalmak gerekir.Bu iş hayatında da  böyledir. Sürekli aynı işi yapan bir süre sonra yaptığı yanlışı göremezmiş..Öyle oldu.”

Sohbetimizin bir bölümünde Bozbey, Bursa’nın yeniden planlanması gerektiğini ifade edip yapılan bazı projeleri eleştirdi. Hikayesi olan binaların korunmadığını söyledi.

Kendisine “Muhalefetin işi eleştirmek anlayışı siyasette güncelliğini koruyor...Hiç mi güzel bir şey yapılmadı Bursa’da.Her şeye rağmen Ak Parti yine birinci Parti olarak çıkıyor” şeklindeki sorumuza” ise “Hanlar projesini” işaret edip,restorasyonların aslına uygun yapılmasının önemini vurguladı.

Mustafa Bozbey’le sohbetimizin ardından son sözüm şu olsun;

Kötü niyetli insanlara aslında biz bambaşka bir kalpten bahsediyor onları hiç bilmedikleri sahillere götürmeye çalışıyoruz.

Hayatı sadece iki renkten ibaret görenlere gel de şimdi anlat bakalım 32 rengin olduğunu!

Gerçekten işimiz zor…

  Bu yazı 6960 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş