Ercan AKYILDIZ
  Güncelleme: 24-07-2021 10:43:00   19-07-2021 13:02:00

Turgay Erdem’e “Bonus” verilsin…

Siyasi düşüncesi yada dünya görüşü ne olursa olsun bu kentin geleceği noktasında kim bir şeyler yapmak için çabalıyorsa, halk tarafından her zaman destek görmüş, birileri “haset” yapsa da tarihe not düşülmüştür.

Millet ittifakının adayı olarak Başkanlık koltuğuna oturan Turgay Erdem'in son dönemde ortaya koyduğu performans, ister kabul edin ister etmeyin Nilüferlilerden kabul görmüş,Erdem’in yoluna emin adımlar yürümesinin önünü açmıştır.

Bugün gelinen nokta’da Bursa'nın dünyaya açılması ve “Nilüfer’in yaşanabilir bir kent olması” yönünde çaba sarf eden Başkan Turgay Erdem’in Pandemiye rağmen gündeme aldığı projelerin her kesimden takdir görmesi, onun farklı bir perspektiften dünyaya bakışının bir yansıması olarak ta değerlendirilebilir.

Tabi yöneticilikte liyakat da önemlidir. Başkan Erdem’in,tecrübesini yönettiği Nilüfer Belediyesinde rahatlıkla görebiliyoruz.İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ve ekibiyle uyumlu çalışma,mahalle statüsü kazanan hizmet yoksunu köylere el atarak bir nevi birleştirici rol üstlenip bir anlamda destek vermesi özellikle bu mahallelerin kaderini değiştirmiştir.Çalı,Hasanağa, Kayapa,Görükle gibi bölgelerde yapılan çalışmalar halktan büyük ilgi gördü.Görmeye de devam ediyor ki,söz konusu bölgelerde modern şehirlerin oluşmasının önü açıldı.

Siyasi kimliğinden çok Nilüferi ön plana alan Turgay Erdem,Büyükşehir tarafından yapılması gereken çalışmalar için “Diyalogun” önemini ön plana çıkardı.Başkanın bu uzlaşmacı tavrıyla yine Nilüfer kazandı.

Planlı yapılaşma ile birlikle yaşam alanlarını artması Nilüfer’i bir anlamda cazibe merkezi haline getirmiştir.Yeşil alanların mümkün olduğunca korunarak halkın hizmetine sunulması,sosyal aktivitelere halkın dahil edilmesi,Başkan Erdem'in Nilüfer’i “Marka kent” yapmak için verdiği mücadelenin bir işareti olarak da algılanabilir.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in en önemli icraatlarından biri de yaşlılara yönelik çalışmaları.Yaşlılar barınma evleri birçok Belediye tarafından “Rol model” olarak alınıyor.5 Yıldızlı otel konforundaki barınma evlerinde insanlar ömürlerini huzur içinde geçiriyor.

Bugün yerel Sanayi ile işbirliğine giderek,Belediye çalışmalarına farklı bir dinamizm kazandıran Başkan Turgay Erdem'in “Doğal tarımın” gelişmesi yönünde yaptığı çalışmalar herkes tarafından alkışlanıyor.Organik gıda pazarı bunun en açık örneği olarak gösterilebilir.

Yakın zamanda Nilüfer Halkı “Turgay Erdem’e bonus verilsin,Başkana moral olur” diye hizmet ekseninde bir talepte bulunabilirler….(Karar İsmet Karaca ve Selçuk Türkoğlu’na ait…)

Şimdi;

İnsan odaklı siyaset yaparak Nilüfer’i “Cazibe merkezi yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in yaptığı çalışmaların değerlendirilmesi için,ilgili kurumlara karşı mahalleden bir ses olarak çağrıda bulunuyorum!

Başkan Erdem'e BONUS verilsin…

 



 

 

  Bu yazı 5526 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş