Ümit Yaşar Oğuzcan şiirleriyle anıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince, hüznün şairi Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 38. ölüm yıl dönümünde ‘anma etkinliği’ düzenlendi.
 Tarih: 13-11-2022 11:55:21
Ümit Yaşar Oğuzcan şiirleriyle anıldı

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesinin 'Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi' çerçevesinde çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde düzenlenen, şairin unutulmaz şiirleriyle anıldığı programda, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden bestelenen eserleri de Büyükşehir Belediyesi sanatçıları seslendirdi.

Hüznün şairinin şiirleri katılımcıları da hüzünlendirdi
Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, belediye personeli ve vatandaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı.
Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerini şair ve yazarlardan Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras, eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise merhum şairi sahnede canlandırdı.

Etiketler
  DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş