Uluslararası festivaller düzenleyeceğiz

Kestel CHP Belediye Başkan adayı Akan Ayaz, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte şehri ortak çözümlerle yönetme vaadinde bulundu.
 Tarih: 25-03-2024 19:09:15
Uluslararası festivaller düzenleyeceğiz

Başkan Adayı Akan Ayaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte şehri ortak çözümlerle yönetme vaadinde bulundu. Sosyal yaşam alanları oluşturulması, uluslar arası festivallerin düzenlenmesi, trafik sorunun çözülmesi, ekmeğin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılmasının da  yapacakları işler arasında olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları sürecinde geldiği Kestel’de vatandaşlara hitabetti. Bozbey, Nilüfer’de gerçekleştirdikleri başta festivaller olmak üzere sosyal etkinliklerin Kestel’de de yapılacağını söyledi, ‘’ çocuklar, kadınlar ve yaşlılar için sosyal yaşam alanları sunacağız’’ dedi.

CHP Kestel Belediye Başkan Adayı Akan Ayaz ve Bursa Milletvekili Hasan Öztürk’le birlikte vatandaşların dertlerini ve isteklerini dinleyen Bozbey seçim otobüsünden  hitabetti. Esnafın, çiftçinin zor günler yaşadığını belirten Bozbey, şöyle konuştu:

‘’ 5 yıldır sahadayız. Tarım ve hayvancılıkta buhran yaşıyoruz. Gençlere sahip çıkmak onları geleceğe hazırlamak için çalışacağız. Çiftçiye, emekliye, ihtiyaç sahiplerine, çocuklara sahip çıkacağız. Ana okuluna giden çocuklarımızın tümüne her gün taze süt içireceğiz. Bunu Nilüfer’ de yaptık. Kültürel ve sosyal çalışmaları burada da yapacağız. Başta festivaller olmak üzere etkinlikleri Ayaz Başkanla birlikte gerçekleştireceğiz.’’

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş