Tercihim, çabasız, sakin ve akışta kalmak

Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönerek, “İyilik” dizisinin başrolüyle izleyenlerin karşısına çıkan güzel oyuncu Hatice Şendil MAG Kasım sayının konuğu oldu.
 Tarih: 01-11-2022 11:06:28
Tercihim, çabasız, sakin ve akışta kalmak

Mütevazılığı ve disipliniyle kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Hatice Şendil; hayat felsefesini, evliliğini, kariyerini ve merak edilenleri MAG Okurlarına özel olarak yanıtladı. “Anne olduktan sonra bir süre (yaklaşık dört yıl) ara verdiğim mesleğime döndüğüm zaman sektörün bir anda nasıl büyüdüğünü ve değiştiğini daha net anladım” açıklamasında bulunan güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Diğer yandan anne olmak da beni değiştirmişti. Daha fazla ertelemeden bir yerden başlamam gerektiğini hissediyordum; ama sektörün değişimi, sosyal medya etkisi, benim artık otuzlu yaşların sonlarına yaklaşmam, yeni bir kırılma düşüncesi yarattı. Sanki bugüne kadar yaptıklarım benimle değilmiş ve ben her şeye yeniden başlamak zorundaymışım gibi düşündüm ve hissettim. Siz ne yaparsanız yapın bir yerde bir yaştan sonra “bitti” gözüyle bakılıyorsunuz. Bir de “kırklı” yaşlardaki kadın oyuncuları bir türlü nereye koyacaklarını bilemiyor insanlar, gençlikten emekli olmuş gibi... Bense bakışlarımdaki olgunlukla, kendimi beslediğim duygularla daha da gerçeğim eskisinden. Sonuç olarak siz ne yaparsanız yapın, çabucak tüketilmeye mecbur kalıyorsunuz günün sonunda.”

 

Böylesine yoğun bir çalışma düzeninde Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar birbirine nasıl vakit ayırıyor, neler yapıyor? sorusunu da samimiyetle yanıtlayan güzel oyuncu " Zaman zaman vakit ayıramadığımız da oluyor. Ben mesela setten eve geldim ve gecenin geç bir saatinde bu cevapları verirken Burak da başka bir odada hâlâ çalışıyor. Mesleğimizin zorluklarının ve bizi zorlayan kısımlarının farkındayız. Hayatta bir kez varız. Sahip olduğumuz her şeyi çalışarak yaptık ve bu bizim için gerçek bir tatmin noktası. İlişkimizin enerjisi ve dinamiği bireysel üretme üzerine kurulu bir taraftan. İç huzurumuzu böyle sağlıyoruz. Bu yoğunluk bize paylaşım heyecanı, yüksek enerji, birbirimizin halinden anlama ve düşkünlük getiriyor. On üç yıldır birlikteyiz. Hâlâ geleceğe dair hayal kurar, birlikte yapacağımız seyahatleri planlarız. Gün içindeki her fırsatta ailece vakit geçiririz. Oğlumuz, ikimizin de en büyük aşkı. Burak, Can’a baktığında beni görür; ben de Can’da onu. Her zaman yan yana olamasak da hep birlikteyiz. Sosyalleşmeye çok vakit bulamıyoruz şu sıra ama beraber seyahat etmek en keyifli vazgeçilmezimiz” açıklamasında bulundu.

Etiketler
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş