Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Yeşilyurt, Fenerbahçe’yle anlaşmaya çok yakın

Karşıyaka’nın Adem Yeşilyurt’un transferi için Fenerbahçe ile temaslarını sürdürdüğü ve kısa süre içinde anlaşmanın resmiyete dökülmesinin beklendiği ifade edildi.

Spor 06.01.2026 12:32 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Yeşilyurt, Fenerbahçe’yle anlaşmaya çok yakın
Paylaş:
N

Karşıyaka’nın 18 yaşındaki kanat oyuncusu Adem Yeşilyurt, adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sezon ilk kez profesyonel liglerde forma giyen genç oyuncu, oynadığı 9 maçın 5’inde ilk 11’de sahaya çıktı. Süre aldığı bu 560 dakikada 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Adem, birçok kulübün ilgisini çekmeyi başardı. Yurt içi ve yurt dışından pek çok takım, genç oyuncu için Karşıyaka ile temas kurarken, ilk somut adımı Trabzonspor attı. İzmir’de yapılan görüşmelerde taraflar bonservis konusunda anlaşamayınca Karşıyaka, teklifi düşük bularak süre istedi. Görüşmelerin durma noktasına gelmesinin ardından, Adem Yeşilyurt ile ilgilenen bir diğer kulüp Fenerbahçe devreye girdi. Karşıyaka, sarı-lacivertli ekibin 1 milyon Euro civarındaki teklifine olumlu yaklaşarak anlaşma için görüşmelere başladı. Transferin en geç önümüzdeki hafta resmiyete kavuşması bekleniyor.
Karşıyaka’nın, anlaşma sağlanması halinde sonraki satıştan pay talep ettiği ve Adem’in sezon sonuna kadar yeşil-kırmızı formayla oynamaya devam etmesini istediği öğrenildi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Şelaleden düşen kadın, kurtarıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Şelaleden düşen kadın, kurtarıldı
WhatsApp
İhbar Hattı