Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Vaclav Cerny bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı

Beşiktaş’ın, Çekya temsilcisi Hradec Kralove’yi 1-0 mağlup ettiği maçta takımının tek golünü kaydeden Vaclav Cerny bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Spor 13.08.2026 22:32 Necmettin Özdemir 347 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Vaclav Cerny bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı
Paylaş:
N

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Beşiktaş’ın, sahasında Çekya temsilcisi Hradec Kralove’yi 1-0 mağlup ettiği maçta takımının tek golünü kaydeden Vaclav Cerny bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında sahasında karşılaştığı Hradec Kralove’yi 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların tek golü 40. dakikada Vaclav Cerny’den geldi. Cerny, böylece bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol sevinci yaşamış oldu.

Şu ana kadar Avrupa Ligi’nde Midtjylland müsabakaları ve Hradec Kralove ile oynanan ilk mücadelede toplam 235 dakika görev alan 28 yaşındaki futbolcunun 1 de asisti bulunuyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
ETİKETLER
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bursa’da mezarlık yolları yenileniyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bursa’da mezarlık yolları yenileniyor
WhatsApp
İhbar Hattı