Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Milliler, Dünya Şampiyonası'nda finale yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonunun

Spor 22.05.2026 20:28 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Milliler, Dünya Şampiyonası'nda finale yükseldi
Paylaş:
N

Millilerin golünü 11. dakikada Göktuğ Altay attı. Ay-Yıldızlılar, Sırbistan'ın Zlatibor kentinde düzenlenen organizasyonun finalinde yarın TSİ 17.00'de Japonya ile karşılaşacak.
TFF Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu Başkanı Kerim Vural, İşitme Engelliler A Milli Takımı'nın 2025 yılının Kasım ayında Japonya'da Olimpiyat Şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "Şimdi aynı heyecanı Dünya Şampiyonası'nda yaşıyoruz. O kadrodan 7 oyuncu bugün Sırbistan'da mücadele ediyor. Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Japonya ile finalde karşılaşmıştık. Umarım bu kez yine galip gelir, kupayı alırız. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Teknik Direktör İsmet Kamak'ı telefonla arayan Kerim Vural, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun da teknik ekibe ve oyunculara başarı dileklerini iletti.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sivas’ta iki araç kavşakta çarpıştı: 1 kişi öldü 8 yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sivas’ta iki araç kavşakta çarpıştı: 1 kişi öldü 8 yaralı
WhatsApp
İhbar Hattı