Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ergin Ataman'ın Yunanistan'da başına gelmeyen kalmadı

Panathinaikosu seride 3-1 yenen Olympiakos, Yunanistanda şampiyon oldu. Parkeye kulaklıkla çıkan Ergin Atamana bu kez lazer tutuldu.

Spor 09.06.2025 08:45 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ergin Ataman'ın Yunanistan'da başına gelmeyen kalmadı
Paylaş:
N

Yunanistan Basketbol Ligi final serisinde Olympiakos, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'u 85-71 mağlup etti. Seriyi 3-1'e getirerek şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye'ye Yunan taraftarların yine küfür etmesi halinde sahayı terk edeceğini açıklayan Ataman, parkeye kulaklıkla çıktı.

Ataman'a Olympiakos taraftarı bu kez lazer tuttu.

"30 SENELİK KARİYERİMDE HİÇ YAŞAMADIM"

Ataman maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bartzokas'ı ve biri hariç Olympiakos oyuncularını tebrik ederim. Son iki maçta bizden daha iyilerdi, şampiyonluğu hak ettiler. Umarım gelecekte sadece basketbolun konuşulduğu fair play'in olduğu seriler yaşarız. Bu sene bu ülkede yaşadıklarımın benzerini daha önce 30 senelik kariyerimde hiç yaşamadım."

NE OLMUŞTU?

Yunanistan Ligi final serisinde ikinci maç öncesinde yaşanan olaylar gerekçesiyle Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos ile ailesi, salondan çıkarılmıştı. Ataman, maç sırasında rakip takım taraftarlarının Türkiye'ye yönelik küfürlü tezahüratına sert tepki göstermişti. Ataman, maçın sonlarında ikinci teknik faulü alarak oyundan ihraç edilmişti. Ataman önümüzdeki maçlarda benzer olay yaşanması durumunda sahayı terk edeceğini açıklamıştı. Olympiakos Kulübü Başkanı Panagiotis Angelopoulos ise Giannakopoulos ve Ataman'ın davranışlarının kabul edilemez olduğunu dile getirmişti.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Büyü ve beddua içerikli kağıtlar şoke etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Büyü ve beddua içerikli kağıtlar şoke etti
WhatsApp
İhbar Hattı