Priftis: Kazandığımız için mutluyuz

Gruptaki durumdan dolayı iki taraf içinde zorlu bir maç oynandığını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Dimitrios Priftis, “Falco deplasmanında kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.
 Tarih: 08-12-2022 00:13:43
Priftis: Kazandığımız için mutluyuz

FIBA Basketball Champions League (BCL) A Grubu 5. haftasında deplasmanda Falco Szombathely’i 64-77 mağlup ederek son hafta öncesinde ikinci galibiyetine imza atan TOFAŞ’ta Başantrenör Dimitrios Priftis ve oyunculardan Deon Thompson, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zorlu bir maç oynadıklarını belirten Priftis, “Takımımızı tebrik ediyorum. Zorlu bir maçtı. Bursa'daki maçtan farklı olacağını bekliyorduk. Çok güzel bir atmosferde oynadık karşılaşmayı. Burada gürültülü bir atmosfer var. Bu atmosfer, Szombathely’i de daha çok mücadele etmeye itiyor. Üçüncü çeyrekte de bu oldu. Daha agresif savunma yapmaya başladılar ve kolay sayılar buldular. Çok fazla hücum ribaundu verdik. Gruptaki durumdan dolayı iki taraf içinde zorlu bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.


DEON THOMPSON: BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ
Karşılaşmayı 15 sayı-10 ribaund-1 asist ile double-double yaparak tamamlayan Deon Thompson da maç sonrası şu değerlendirmeyi yaptı; “Zorlu bir maçtı. Kendimizi grupta zorlu bir durumda bulduk. Bu maç bizim için çok önemliydi. Rakibimizi de tebrik ediyorum. İkinci yarı çok iyi bir oyun ortaya koydular. Bizim için zorlu geçti. Genele baktığımızda kazanmayı başardık.”

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş