Özlüce'de neler oluyor?

Arnavutköy yenilgisi sonrasında sinirler iyice gerildi. Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ile Teknik Direktör İsmail Ertekin kriz masası oluşturdu.
 Tarih: 28-11-2022 22:27:39
Özlüce'de neler oluyor?

Ligde bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Bursaspor'da Arnavutköy maçında alınan yenilgi sabırları taşırdı. Tahsin Tam'ın yerine göreve gelen İsmail Ertekin ile bir hava yakalamaya çalışan Yeşil Beyazlılar'da bahar havası kısa sürdü.  Özellikle Arnavutköy deplasmanında alınan 3-0'lık yenilgi hem yönetimi, hem de taraftarları rahatsız etti. Bursaspor taraftarı tribünleri maç sona ermeden boşaltarak tepkilerini ortaya koymuştu.

Maç sonrası Başkan Ömer Furkan Banaz ve bazı yöneticilerin teknik heyetten kötü gidiş için rapor istediği öğrenildi. Başkan Banaz'ın Özlüce'de Teknik Direktör İsmail Ertekin ile bir araya geldiği ve  kötü gidişatın son bulması için bir formül arayışında olduğu öğrenildi. Deneyimli hocanın oyuncalarından daha özverili olmalarını ve sahada özgüvenle savaşmalarını isteyeceği ve Başkan Banaz ile yönetiminin tüm futbolcularla hem bireysel hem de toplu olarak konuşacağı öğrenildi. 'Bu takım düşmeyecek' diyen Ertekin hoca, "Kavga zamanı değil, birlik zamanı" diyerek camiaya birlik çağrısı yaptı.

 

Etiketler
  DİĞER BURSASPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş