MİNİK AŞÇILAR İŞ BAŞINDA

Yıldırım Belediyesi, eğitim ve kişisel gelişim alanlarında düzenlediği kurslarla çocukların gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.
 Tarih: 25-01-2024 18:56:44
MİNİK AŞÇILAR İŞ BAŞINDA

Yıldırım Belediyesi, anne ve çocuklar için Molla Yegan Çocuk Üniversitesi’ndeki mutfak atölyesinin startını verdi. Atölye kapsamında 8-13 yaş grubundaki çocuklar ile ebeveynleri Molla Yegan Çocuk Üniversitesi’nde nefis tatlılar yapıyor. Çocukların motor becerilerinin gelişmesinin yanı sıra el becerilerini de artırmayı amaçlayan atölyede, çocuklar paylaşım duygusunu da pekiştiriyor.

ÇOCUKLARIN UFKU GENİŞLİYOR

Çocukların aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği anne-çocuk etkinlik mutfağı ile Yıldırımlı çocukların ebeveynleri ile birlikte nefis yemekler yaptığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Molla Yegân Çocuk Üniversitesi’nde başta astronomi olmak üzere birçok noktada çocukların ufkunu açacak, gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler veriyoruz. Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmesi adına hizmete açtığımız Mutfak Atölyesi ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler
  DİĞER Yıldırım Belediyesi Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş