Mete Gazoz her zaman 1 numara

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası finalinde Eric Peters'i 6-4 yenerek altın madalya kazandı.
 Tarih: 06-08-2023 17:25:25   Güncelleme: 06-08-2023 17:58:25
Mete Gazoz her zaman 1 numara

Milli sporcu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisinde şampiyon oldu.
Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Mete Gazoz, Kanadalı Eric Peters ile karşı karşıya geldi. Rakibini 6-4 mağlup eden Gazoz, altın madalya kazandı.
Mete Gazoz, bu galibiyetin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kotası elde etti.
24 yaşındaki milli okçu, yarı finalde de dünya 1 numarası Marcus D'Almeida'yı 6-3 yenmişti.
 

Bakan Aşkın Osman Bak'tan Mete Gazoz için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası, Erkekler Klasik Yay Final mücadelesinde rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Mete Gazoz için tebrik mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası, Erkekler Klasik Yay Final mücadelesinde rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Mete Gazoz’u yayımladığı mesajla tebrik etti. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda, Erkekler Klasik Yay Final mücadelesinde altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Mete Gazoz’u yürekten kutluyorum. Olimpiyat Şampiyonluğunun ardından Dünya Şampiyonu da olarak bizleri gururlandıran Mete Gazoz’un başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”
 

 

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş