Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Sinan Akçıl’dan Erzurum’da unutulmaz konser

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Erzurum Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı.

Magazi̇n 19.08.2026 13:32 Necmettin Özdemir 273 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Sinan Akçıl’dan Erzurum’da unutulmaz konser
Paylaş:
N

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Erzurum Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı. Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda dinleyecilerle buluşan sanatçı, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla Erzurumlu müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

Konser öncesinde sosyal medya hesabından "Erzurum’u ayağa kaldırmaya geliyorum" mesajını paylaşan Sinan Akçıl, festival sahnesinde yüksek temposuyla Erzurumlu müzikseverlerle buluştu.

Sinan Akçıl, konser boyunca "Atma", "Bodrum", "Sopa" ve "1 Dakika" başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına zaman zaman hep bir ağızdan eşlik ederken, alkışları ve ritimleriyle de konsere ortak oldu.

Pop müziğin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl, hareketli parçalarının yanı sıra duygusal şarkılarına da repertuvarında yer verdi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Milas’taki kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Milas’taki kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
WhatsApp
İhbar Hattı