Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ordu’da Kıraç konseri

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 15’inci durağı olan Ordu’da, dördüncü konser akşamında Kıraç sahneye çıktı.

Magazi̇n 26.08.2026 13:17 Necmettin Özdemir 276 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ordu’da Kıraç konseri
Paylaş:
N

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 15’inci durağı olan Ordu’da, dördüncü konser akşamında Kıraç sahneye çıktı.

Tayfun Gürsoy Parkı’nda Ordulu müzikseverlerle buluşan sanatçı, kendine özgü yorumu ve yıllardır hafızalarda yer eden eserleriyle dinleyicilere rock müziğin enerjisinin öne çıktığı bir konser sundu. Kıraç aralarında ’Karakaş’ın da bulunduğu sevilen şarkılarını seslendirdi.

Rock müziğin enerjisini Anadolu’nun ezgileriyle buluşturan Kıraç, güçlü yorumu ve sahnedeki performansıyla Ordu Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü konser akşamına renk kattı.

Ordu Kültür Yolu Festivali’nin ana sahnesinde her akşam farklı sanatçılar müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. Festival kapsamında konserlerin yanı sıra sergiler, atölyeler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve gastronomi programları da 30 Ağustos’a kadar kentin farklı noktalarında ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Firar eden 50 koyun jandarmanın dronu ile bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Firar eden 50 koyun jandarmanın dronu ile bulundu
WhatsApp
İhbar Hattı