Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Hadise, Melike Şahin'in gölgesinde kaldı!

O Ses Türkiyenin yeni sezonu nihayet başladı. Yarışmaya jüri olarak katılan Melike Şahin, daha ilk bölümde izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyada

Magazi̇n 10.02.2025 09:10 Sistem Yöneticisi 21 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Hadise, Melike Şahin'in gölgesinde kaldı!
Paylaş:
N

TV8'in fenomen haline gelen yarışması O Ses Türkiye, uzun bir aranın ardından nihayet 8 Şubat'ta yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Jüri koltuğunda oturan Hadise, Beyazıt Öztürk ve Gökhan Özoğuz'a bu sezon yeni bir isim eşlik etti. 

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI
İlk bölümüyle ekranlara dönen yarışmada şarkıcı Melike Şahin koltukta yerini aldı ve performansı ve enerjisi büyük beğeni topladı. Şahin'le ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar dikkat çekti.  Şahin'in jüri koltuğuna oturmasının yarışmaya yeni bir soluk getirdiğini belirten  birçok izleyici "İyi ki gelmiş!" dedi. 

İLK BÖLÜMDEN ÇOK SEVİLDİ
Öte yandan O Ses Türkiye'nin değişemeyen ismi Hadise'yle ilgili yapılan yorumlarda ise  "Hadise'nin yıldızı mı sönüyor?", "Yeni kraliçe Melike mi?" sözleri dikkat çekti. Hadise'nin bu durumdan hoşlanmadığına dair bazı söylentiler şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Mudanya’daki kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mudanya’daki kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti
WhatsApp
İhbar Hattı