Kaloğlu: 3 puan hakemin ikramıydı

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Adanaspor maçının ardından rakiplerini tebrik ederek, “Üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Maç öncesinde rakibimizi iyi analiz etmiştik” dedi.
 Tarih: 03-02-2023 23:24:50
Kaloğlu: 3 puan hakemin ikramıydı

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Altay, konuk ettiği Adanaspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, ikinci yarı kalemize gelemeyen bir rakip olduğunu ifade ederek, “Biz maçın başından sonuna kadar son vuruşları değerlendiremedik, ikinci yarı baskıyı artırdık ve pozisyon da vermedik” şeklinde konuştu.
Stratejik olarak iyi analiz yaptıklarını dile getiren Kaloğlu, “Üzgünüz, rakibimizi tebrik ediyoruz 3 puan aldılar. Fakat o 3 puan Erdem hocanın ve VAR’daki Bülent hocanın biraz ikramı oldu. Stratejik olarak iyi bir analiz yapmıştık. Blokları ve savunma arkasına atılacak koşuları iyi kapattık. İkinci yarı kalemize gelemeyen bir rakibimiz vardı. Biz maçın başından sonuna kadar son vuruşları değerlendiremedik. İkinci yarı baskıyı artırdık ve pozisyon da vermedik. Final pozisyonları gol yapsak farklı bir maç olabilirdi. Üzülüyoruz, acı çekiyoruz. Penaltı pozisyonunu hakeme de ifade ettim. Avantaj var ve kullanabilir ama burada olgunlaşmış bir atak olması lazım. Biz orada avantajı kaybettik çünkü iyi oyuncumuz yerdeydi. Hakem anlamsız bir biçimde avantaja bağladı, bizim oyuncumuz baskı altında idi. Dönen topta eksik yakalanıp penaltı sonucunda kalemizde golü gördük” diyerek sözlerini noktaladı.

Kemal Kılıç: Seri galibiyetlere ihtiyacımız var


Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Altay maçının ardından son 2-3 haftayı telafi ettiklerini ifade ederek, “Kaliteli bir takımız bunu biliyoruz ama son haftalarda basit kayıplar yaşadık. Bu maçla da bunları telafi ettik. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Adanaspor, konuk olduğu Altay’ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, çok zor bir maç olduğunu söyleyerek, “İki takım için de çok zor bir maç. Bulundukları konumdan kurtulmak isteyen iki takımın maçıydı” dedi. Zor bir oyun olduğunu dile getiren Kılıç, "Çok zor bir oyun oldu çünkü sahada bulundukları yerden kurtulmaya çalışan iki takım vardı. Kaliteli bir takımız var. Son iki-üç maçta basit kayıplar yaşadık ama bu maçta telafi ettik. Adanaspor’un ikinci dış saha galibiyeti oldu, bunun için de mutluyuz. Play-off hattı için ve üst sıralar için oynamamız gerekiyordu. Henüz alt sıralardan kurtulmak için savaş verdik. Oyuna gelecek olursak inişli ve çıkışlı bir maç oldu. Biz iyi başladık daha sonra onlar iyi oynadı. Ön bölgede iyi olan takımımız ilk kez bu kadar çok zorlandı, tabii bu ilk yarının son dakikalarına kadar sürdü. İkinci yarı oyuna daha hakimdik. Bu özgüvenle de skoru bulduk. Üst sıralara çıkmak için de seri galibiyetlere ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş