Kadın girişimcilere tam destek

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Fatih Şakir ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen yönetim Kurulu üyesi arkadaşları Sabriye Şen’i ziyaret etti.
 Tarih: 12-01-2024 11:40:34
Kadın girişimcilere tam destek

Bursa Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ve yönetim kurulu, göreve yeni seçilen TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sabriye Şen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan ve kadın girişimcilerin ekonomiye katkılarının önemine değinen Başkan Fatih Şakir, “BALKANTÜRKSİAD üyesi olarak Derneğimizin çeşitli kademelerde görev yapan ve halen Yönetim Kurulu Üyeliğimiz görevini sürdüren Sabriye Şen Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Bursa’da kadın girişimcilerin iş gücüne katılım oranı Türkiye ortalamasının üzerinde bulunuyor. Sabriye Şen Başkanımız inanıyorum bunu daha da yukarılara çıkaracaktır” dedi.

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sabriye Şen ise BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Türk kadınının gücüne ve becerisine yakışır bir şekilde çalışarak, üretmek ve ülkemizin kalkınma hamlesine destek olacağız. Bursa Kadın Girişimciler Kurulu olarak daha fazla üretecek ve ülkemize genç ve dinamik kadın girişimciler kazandıracağız. BALKANTÜRKSİAD’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” şeklinde görüşlerini belirtti.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş