İV Terapi semineri

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından düzenlenen programda Uzm. Dr. Elvan Kanat, “Bağışıklık Sistemini Destekleyen İV Terapiler” konusunda bilgilerini paylaştı.
 Tarih: 07-03-2024 00:01:23
 İV Terapi semineri

BALKANTÜRKSİAD Evi’nde düzenlenen programa BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, yönetim kurulu üyeleri ile iş dünyasının temsilcileri katıldı. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Basri Açıkgöz’ün açılış konuşmasından sonra söz alan Uzm. Dr. Elvan Kanat, İV terapi ile bağışıklık nasıl güçlendirileceği ve İV terapi uygulanması hakkında konuklara bilgi verdi.

İntravenöz (İV) tedavinin faydalarından bahseden Elvan Kanat, enerji eksikliği yaşayanlar veya yoğun bir yaşam tarzına sahip olan kişilere hızlı bir enerji artışı sağlayabileceğini söyledi.  Ayrıca günümüzün popüler sorunlarından kronik yorgunluk sendromu gibi durumlara da faydası olduğunu belirten Elvan Kanat, performans artışı sağlamak ve toparlanma sürecini hızlandırmak amacıyla İV tedavi yöntemlerinin tercih edildiğini belirtti.

Programın son bölümünde Uzm. Dr. Elvan Kanat, konukların sorularını cevaplandırdı. BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ve yönetim kurulu üyeleri, katkılarından dolayı Elvan Kanat’a plaket takdim etti.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş