Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Dünyanın çivisi çıktı; Kayınvalidesini hamile bıraktı...

Türkiyenin gündemine oturan damat ve kayınvalide arasındaki yasak aşk rezaleti Esra Erolun programında bambaşka bir seviyeye taşındı. Kayınvalidesini hamile bırakan damat Cuma Doğan ile Esra Erol arasındaki diyalogda izleyicileri çıldırtan anlar yaşandı. Erolun

Gündem 15.04.2025 08:46 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Dünyanın çivisi çıktı; Kayınvalidesini hamile bıraktı...
Paylaş:
N

Kayseri'nin Develi ilçesinde damat ile kayınvalide arasındaki ilişki ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında gündeme geldi.

21 yaşındaki Cuma Doğan, engelli raporu bulunan Dilek Şahin ile nişanlandıktan sonra kayınvalidesi Güldane Şahin'in evine sık gitmeye başladığı ve samimiyeti ilerlettiği belirtildi.

3 AYLIK HAMİLE

Güldane ile Cuma'nın uygunsuz anlarına tanık olan Dilek Şahin ise katıldığı canlı yayında annesi ve nişanlısı tarafından şiddet gördüğünü açıkladı.

Engelli raporu da bulunan talihsiz genç kız, babası Turan Şahin ile birlikte çıktığı programda annesi Güldane Şahin'in nişanlısı Cuma Şahin'i kaçırdığı söyledi.

RAHAT TAVIRLARI ÇILDIRTTI

Programda ayrıca Güldane'nin Cuma'dan 3 aylık hamile olduğu da öğrenilirken Esra Erol'un programına katılan damat Cuma Doğan'ın rahat tavırları dikkat çekti. Esra Erol'un "Sizi yan yana bulmamızın sebebi nedir?, "Siz Güldane Hanım'la neden kaçtınız?" sorusuna damat, "Evlenmeye kaçtık" dedi.

Erol'un "Güldane Hanım sizin neyiniz oluyor?" sorusuna damat "Kaynaman oluyordu" cevabını verdi. "Yani nişanlınızın annesi, hiç utanmıyor musun oğlum kendinden?" diyen Esra Erol'a damat Cuma Doğan, "Yok ablacım" yanıtını verdi.

Damat ve kayın validenin canlı yayında rahat tavırları izleyenleri çıldırttı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Yüzlerce ton üretim yapan çiftçi soğuk hava deposu istiyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yüzlerce ton üretim yapan çiftçi soğuk hava deposu istiyor
WhatsApp
İhbar Hattı