Genç finalistlerden Başkana ziyaret

Orhangazi Futbol Kulübünün Elit Lig’de finale kalan U14 futbol takımı Belediye Başkan’ı Bekir Aydın‘ı ziyaret etti.
 Tarih: 30-11-2022 12:02:09
Genç finalistlerden Başkana ziyaret

Ziyaret genç futbolcuların finale kalması nedeniyle gerçekleştirildi. Başkan Aydın ziyareti Kulüp Başkanı Şinasi Kaya, Teknik ekip ve genç futbolcularla birlikte yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Aydın bu çerçevede, Orhangazi Futbol Kulübü U14 takımıyla görüştü. Orhangazi Futbol Kulübü Başkanı Şinasi Kaya Başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret U14 takımının Bursa Elit Lig’de mücadele edip Türkiye Finallerine gitme hakkı kazanması nedeniyle yapıldı.

Orhangazi Futbol Kulübü U14 Takımı grubunda Türkiye Finallerinde Bursa’yı temsil edecek 5 takımdan birisi oldu. Bursa genelinde 160 kulüp arasında ilk 5’e giren Orhangazi Futbol Kulüp’ü U14 Takımı Mart ya da Nisan ayında Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarafsız bir sahada bölge illeri takımlarıyla bir araya gelecek. Ülkemizin farklı şehirlerinden oluşacak takımlarla mücadele edecek Orhangazili gençler müsabakaların sonuçlarına göre Türkiye şampiyonluğu için vize almaya çalışacak. Bölgesel ve ardından yapılacak müsabakaların yerini Türkiye Futbol Federasyonu belirleyecek.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, her zaman dile getirdiğim gibi Orhangazi’miz diğer özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda bir futbol şehridir, diyerek sözlerini“ göreve geldiğimiz günden itibaren spor hayattır, spor gençlerimizin hayat kaynağıdır, sloganıyla spor yatırımlarımızı sürdürdük. Orhangazi’mizin birçok yerine spor alanları yaptık. Hem kulüp bazında, hem de bireysel bağlamda sporla uğraşan kardeşlerimize destek verdik. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.“ Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın konuşmasına “ yaptıkları mücadele sonucunda Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan Orhangazi Futbol Kulübümüz U14 Takımını, Değerli Başkanımız Sayın Şinasi Kaya’yı ve Teknik Ekibi tebrik ediyorum. İnanıyorum önce bölgesel karşılaşmalarda, orada başarılı olup Türkiye çapında Orhangazi’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Şimdiden başarılar diliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Etiketler
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş