‘MODFEST’ görsel şölen oluşturdu

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen modifiye festivali ‘MODFEST’, yüzlerce modifiye araç tutkununu bir araya getirdi. Türkiye'nin dört bir yanından modifiye tutkunlarının buluştuğu etkinlikte, değeri milyon TL'yi aşan 280 modifiye araç ziyaretçilere görsel şölen sundu.
 Tarih: 09-10-2022 17:23:07
‘MODFEST’ görsel şölen oluşturdu

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği’nin katkılarıyla Kartal Meydanı’nda düzenlenen MODFEST, yüzlerce modifiye araç tutkununu bir araya getirdi. Türkiye'nin dört bir yanından modifiye tutkunlarının buluştuğu etkinlikte, değeri milyon TL'yi aşan 280 modifiye araç sergilendi. 40 katılımcı grup ve derneğin yer aldığı etkinlikte modifiye araçların içerisinde yerleştirilen ses sistemleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken, 'egzoz patlatma' adı verilen şov da büyük beğeni topladı. Gençler, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 

“Modifiye bizim için bir sevda” 
Modifiye aracı ile festivale katılan Didar Yanar, “Kartal Belediyesi'ne her şeyden önce çok teşekkür ediyorum bize bu olanağı sağladığı için. Çünkü biz modifiyeli araçlar olarak maalesef yollarda çok fazla kendimizi gösteremiyoruz. Modifiye bizim için bir sevda. Çocuğumuzla, eşimizle beraber buradayız. O yüzden buraya gelip modifiyeyi halka sunduğumuz için çok mutluyuz“ dedi. 
Vatandaşlardan Fatih Dere, “Modifiye bizim için bir yaşam tarzıdır, suç değildir. Amacımız kimseyi rahatsız etmek değil. Yeterli, gerekli izinler alındığı sürece bize tahsis edilen alanlarda bu modifiyeleri gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 
Arif Can ise, “Burası çok güzel. Her yer araba, modifiye dolu. Motifiye tutkunları burada. Araç severler burada. Biz de emek verdiğimiz, çok çaba sarf ettiğimiz araçlarımızı getirdik buraya. Umarım başarımıza ulaşırız. Modifiye aracım 7 yıldır bizde. Çok emekler verdik. Çok çaba gösterdik” ifadelerini kullandı. 

Etiketler
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş