Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin

Orhangazi Belediyesi Pençe Kilit Operasyonu nedeniyle Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Dua programı düzenledi. Gazi OrhanBey Caminde düzenlenen programa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra çok sayıda Orhangazili katıldı.
 Tarih: 18-04-2022 15:04:16
Allah Ayağınıza Taş Değdirmesin

Türk Silahlı kuvvetleri dün gece saatlerinde Kuzey Irak bölgesinde bir operasyon başlattı. Teröristlere karşı düzenlenen Pençe Kilit operasyonu nedeniyle Orhangazi Belediyesi Kur’an-ı Kerim tilavet ve dua programı düzenledi. 18 Nisan pazartesi günü Gazi Orhanbey caminde Öğle namazı öncesinde düzenlenen programa Başkan Aydın’ın yanı sıra çok sayıda Orhangazili iştirak etti.

Allah kahraman ordumuzu korusun
Programın ardından bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Kahraman Türk askeri kahramanlıklarına bir yenisini eklemek için Kuzey Irak’ta operasyon başlattı. 40 yıldır ülkemizin başına bela olan dış güçlerin maşası terör örgütü artık son günlerini yaşıyor. Bizi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bu hainler Türk Kürt kardeşliğini bozamayacaklar. Kalbimiz, dualarımız Pençe Kilit harekâtıyla mücadele eden güvenlik güçlerimizle birlikte. Allah ayağınıza taş değdirmesin“ şeklinde konuştu.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş