DÜŞMEMEK İÇİN YİNE TARİHİ MAÇA ÇIKACAĞIZ!

Bursaspor, yine tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak… Son yıllarda camiayı hesap uzmanına çeviren Timsah, yine taraftarına hesap kitap yaptırıyor. Bursaspor deplasmanda Nazilli maçını kaybederse dipte zirve yapacak (!)
 Tarih: 19-05-2023 14:30:09
DÜŞMEMEK İÇİN YİNE TARİHİ MAÇA ÇIKACAĞIZ!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son haftaya küme düşme riski ile giren Bursaspor'da ince hesaplar yapılıyor.  Nazilli Belediyespor'u yenmesi halinde hiçbir rakibine bakmadan ligde kalan Yeşil-Beyazlılar, beraberlik halinde de kümede tutunan ekip oluyor.

İkili averajda rakibine karşı üstünlük Kuran Bursaspor, yenilmesi halinde ise Batman Petrolspor'un da kaybetmesini bekleyecek. Batman, Şanlıurfa'dan puan çıkartamazsa Bursasporla puan puana kalacak. Böyle bir senaryoda ise yine kümede kalan taraf Bursaspor olacak. Bu tabloların dışında bir de 3'Iü veya 4'Iü averajların oluşabilmesi de mümkün.  Bursaspor ile Nazilli Belediyespor berabere kalır, Batman da Urfa'dan tek puanla dönerse 3 takım ligi 46'şar puanla bitiriyor.

Bu durumda 3’lü averaja bakılacak ve takımların birbirleri arasında oynadığı maçlar baz alınacak.

Bursaspor’un bu kulvarda da üstünlüğü söz konusu. 3’lü averajda rakiplerine üstünlük Kuran Yeşil Beyazlılar, Arnavutköy Belediyespor'un da yer alabileceği 4’lü averajda da 13 puanı bulunacak ve orada da son sırada yer almayacak.

Etiketler
  DİĞER BURSASPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş