DasDas Bursa kapılarını açtı

Türkiye'nin en üretken multiplex performans merkezi DasDas, 6 yılın ardından Bursa'da da etkinliklerine başladı.DasDas, sahnelediği yeni oyunu ‘Titus Kompleks’ ile büyük ilgi topladı.
 Tarih: 21-12-2023 01:20:17   Güncelleme: 21-12-2023 02:00:17
DasDas Bursa kapılarını açtı

Shakespeare’in unutulmaz eseri ‘Titus Andronicus’un farklı bir uyarlaması olan oyun, adeta bir sinema filmi atmosferi yaratarak tiyatroseverleri büyüledi.

20 Aralık'ta Downtown Bursa'da açılan DasDas Bursa, 540 kişilik ana sahne, bin kişilik müze, iki bin kişilik konser alanı ve XMedia Art Museum'dan oluşuyor.
Açılış gecesinde DasDas'ın yeni oyunu "Titus Kompleks"in Bursa prömiyeri yapıldı. Oyunda Mert Fırat ve Didem Balçın da rol alıyor.
DasDas Bursa'nın programında şu oyunlar yer alıyor:
Baba
Beceriksiz Kral'ın Öyküsü
Bir İhtimal Daha Var
Bi' Takım Olaylar
Cyrano
Deli Bayramı
Dünya Yerinden Oynar
Galaksi Yolcusu Kalmasın
Joseph K.
Küçük Prens
Kuşlara Fısıldayan Kız
Prens Olmayan Prens
Romeo & Juliet
Şimdi
Titus Kompleks
Yalnızlar için Çok Özel Bir Hizmet

DasDas oyuncularından Mert Fırat ve Didem Balcin Bursa'da olmakla ilgili olarak şunları söyledi:
"İstanbul'da öğrendiklerimizi Bursa'ya taşıdıkça çok daha iyi bir salon oldu. Önümüzde Eylül-Ekim ayında burada da DasDas Akademi olacak. Oyuncu Mert Fırat müzemiz de buraya gelecek. DasDas ekibi dünyanın dört bir yanında seyircisiyle buluşacak. İlk defa İstanbul'dan sonra Bursa'da da Titus İstanbul'dan sonra ilk kez burada."
DasDas Bursa, yıl boyunca tiyatro, konser, çocuk oyunu, atölye, sergi, festival ve akademi gibi birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş