Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bursaspor'un yeni golcüsü ligi bekliyor

Almanya doğumlu genç forvet Emrehan Gedikli, Bursasporun hak ettiği yere yeniden ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bursaspor 14.07.2025 10:57 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bursaspor'un yeni golcüsü ligi bekliyor
Paylaş:
N

Bursaspor'un yeni transferlerinden Emrehan Gedikli, kulübün YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Bayer Leverkusen altyapısında yetişen genç forvet, yeşil-beyazlı camiaya duyduğu saygıyı ve hedeflerini net şekilde ifade etti. Türkiye'de daha önce Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbulspor formaları giyen Gedikli, son olarak Belçika ekibi Eupen'de forma giymişti. Bursaspor'un büyüklüğüne vurgu yapan Gedikli, "Şehirden, takımdan ve taraftardan çok iyi bahsettiler. Burası 2. Lig olarak bakılacak bir yer değil. Bursaspor'un yeri burası değil. Tabi ki Süper Lig. Biz de Bursaspor'u çıkarmaya geldik" dedi.
Transferinden memnun olduğunu ifade eden genç golcü, açık antrenmanda yaşanan taraftar ilgisine dikkat çekti. Gedikli, "Yani taraftarı açık antrenman böyleyse stat nasıl olacak acaba diye diyorum. Sonuna kadar destekleyin bizi. Çünkü biz elimizden geleni yapacağız. Ve sonunda Bursa Spor'un hak ettiği yere inşallah adım atacağız" ifadelerini kullandı.
Emrehan Gedikli, geçtiğimiz sezon Belçika'da 23 resmi maça çıkıp 7 gol, 2 asistle oynadı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Erzurum’da 107. yıllık coşku fener alayı ile renklendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erzurum’da 107. yıllık coşku fener alayı ile renklendi
WhatsApp
İhbar Hattı