Bursalı Mubitek Türkiye ikincisi

Mubitek, Türkiye’nin ‘inovasyon şampiyonlarının seçildiği İnovaLİG’te “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde ikincilik ödülünü kazandı.
 Tarih: 28-11-2023 13:59:36
Bursalı Mubitek Türkiye ikincisi

Önceki yıllarda da İnovaLİG’ten pek çok ödülle dönen Bursalı Mubitek, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hayata geçirilen İnovaLİG ödül töreninde, “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu. TİM’in her yıl Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında düzenlediği İnovaLİG’in geçtiğimiz yılki yarışmasının İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü kategorisinin birincisi Mubitek olmuştu. İnovaLİG’te dereceye girenlerin ödülleri, Haliç Kongre Kültür Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleştirilen törende takdim edildi.

Ödül töreninde Mubitek adına ödülü alan Mubitek Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş, “Daha önce pek çok dereceyle döndüğümüz İnovaLİG’ten bu yıl da yine ödülle ayrıldık. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında böyle bir ödüle layık görülmek bizim için büyük bir mutluluk. Kurulduğumuz günden bu yana inovasyon birinci önceliğimiz oldu. Sektöründe fark yaratan bir firmayız. Partnerlerimizin üretim süreçlerinde önemli kazanımlar sağlayan işlere imza atıyoruz. Firmamız aynı zamanda çalışanlarının gelişimlerine de önemli katkılar sağlayan ve onların akademik alanda da önünü açan çalışmalara destek veren bir yapıya sahip. İnovaLİG’teki başarımızın temelinde de başarılı bir ekip çalışmasının olduğunu düşünüyorum. Bizlere inananlara, ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş