Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Yılana zarar vermeden doğaya saldı

İnegöl'de tarlasında yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda yılan gören çiftçi, yılanı eliyle yakaladı. Çiftçi, daha sonra yılanı zarar vermeden doğaya saldı.

Bursa 31.07.2026 15:26 Necmettin Özdemir 235 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Yılana zarar vermeden doğaya saldı
Paylaş:
N

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tarlasında yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda yılan gören çiftçi, büyük cesaret göstererek yılanı eliyle yakaladı. Çiftçi, daha sonra yılanı zarar vermeden doğaya saldı.

Olay, İnegöl’ün kırsal Deydinler Mahallesi’nde bulunan bir tarlada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarlasında çalışma yapan çiftçi, yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı fark etti.

Yılanı gören çiftçi, hiç tereddüt etmeden hayvanı eliyle yakaladı. Bir süre kontrol altında tuttuğu yılanı daha sonra zarar vermeden doğaya bıraktı.

Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanın eliyle yakalanıp doğaya salındığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ayvalık belediye başkanından müjdeli haber
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ayvalık belediye başkanından müjdeli haber
WhatsApp
İhbar Hattı