Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Osmangazi'de gençlerden müthiş Çanakkale Türküsü performansı!

Osmangazi Belediyesi Yetenek Evlerinde eğitim alan öğrencilerin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe özel gitar ve ney eşliğinde seslendirdiği Çanakkale Türküsü, performansı büyük beğeni aldı.

Bursa 20.03.2025 09:15 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Osmangazi'de gençlerden müthiş Çanakkale Türküsü performansı!
Paylaş:
N

Osmangazi Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Hüdavendigar ve Emek, bilgi evlerinde ney, gitar ve ritim eğitimi alan  öğrenciler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel sahne performansı hazırladı. Yetenek evlerinde eğitim alan öğrenciler burada öğrendikleri bilgilerle öğretmenleri eşliğinde enstrümanlarıyla Çanakkale Türküsünü çalarak seslendirdi. Öğrencilerin hazırlayıp  enstrümanları eşliğinde çalıp söylediği türküyü dinleyenler duygusal anlar yaşadı. 50 öğrencinin aynı anda sergilediği sahne performansı büyük beğeni alarak uzun süre alkış aldı.

Öğrencileri iyi birer sanatçı yapmak için mücadele verdiklerini ifade eden Gitar Eğitmeni Cemil Koçun, "Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Yetenek Evleri öğrencileriyle birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Emek ve Hüdavendigar Yetenek Evlerinde eğitim gören ney, gitar ve ritim öğrencileri Çanakkale Türküsünü hem çaldı hem de söyledi" dedi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
WhatsApp
İhbar Hattı