Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İş yerine ateş açıp kaçtılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir işyeri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

Bursa 13.06.2026 10:49 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
İş yerine ateş açıp kaçtılar
Paylaş:
N

Olay, saat 02.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Şirin Sokakta faaliyet gösteren sanayi malzemeleri ve makineleri satışı yapılan işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle sokağa gelen 2 şüpheli, kapalı olan işyerine tabancayla defalarca ateş etti.
Saldırı sırasında işyerinin camlarına mermiler isabet etti. 2 kurşunun cama denk gelmesi sonucu camda delikler oluştu.
Silah seslerinin ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, işyerinde inceleme yaparken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Uçurum kenarındaki motosiklet ekipleri harekete geçirdi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Uçurum kenarındaki motosiklet ekipleri harekete geçirdi
WhatsApp
İhbar Hattı