Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bursa'da dehşet

Bursada bir kişi ayakkabıcılar çarşısında işyerinde bir kadını öldürüp aynı silahla canına kıydı

Bursa 19.06.2026 18:51 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bursa'da dehşet
Paylaş:
N

Bursa’da merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi'ndeki Ayakkabıcılar Çarşısı’nda meydana gelen silahlı olay, çevrede büyük panik yaşattı. İddiaya göre bir ayakkabı mağazasında meydana gelen olayda bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle önce yanındaki kadına ateş etti, ardından aynı silahla kendisini vurdu.
Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adam ve kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayın yaşandığı bölgede inceleme başlatıldı. Olayın nedenine ilişkin resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü bildirirken, olayla ilgili detayların yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Topuğundan vuruldu, hastaneye kendi imkanlarıyla gitti: 2 gözaltı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Topuğundan vuruldu, hastaneye kendi imkanlarıyla gitti: 2 gözaltı
WhatsApp
İhbar Hattı